Ring nu: 71 990 977 info@lejfesten.dk

BRYLLUP – RISINGE GODS

Til et flot bryllup på Risinge Gods nær ved Nyborg og Kerteminde, har vi leveret mobildiskotek til bryllup. DJ’en spillede fra kl. 00.00 til 05.00 til en ordentlig dansefest.

DJ’en medbragt 2 tophøjtalere, 1 subwoofer og en masse farvede uplights til belysning af teltdugen efter mørkets frembrud.
Vi opsatte DJ-udstyr inden gæsternes ankomst.

BRYLLUP – HINDSGAVL SLOT

Adskillige gange har vi spillet bryllupsfester på Hindsgavl Slot tæt ved Middelfart på Fyn. Denne gang var vores dygtige bryllups-DJ ude at stille udstyr op mens gæsterne sad i den anden ende af slottet og fik middagen serveret.

Vores DJ medbragte 2 tophøjtalere, 2 subwoofere og et stativ med blandede lyseffekter. Herudover var der fordelt 8 LED-uplights i rummet, hvor festen fandt sted. Disse uplights, indstillet til blå, gav rummet et flot og festligt udtryk og skabte rammerne om den gode dansefest med DJ til bryllup. Gæsterne dansede til sidste øjeblik, inden vi takkede af for en god aften.

BRYLLUP – ULLERSLEV FORSAMLINGSHUS

 

DJ til bryllupsfest i Ullerslev på Fyn efter alle kunstens regler! Et rigtig klassisk bryllup med mobildiskotek på Fyn i den ene ende. Vi medbragte højtalersetup til DJ’en, der passede til rummets størrelse og antal gæster. Dertil et lysstativ med 4 lyseffekter, der definerede dansegulvet rigtig flot. En røgmaskine blev der også plads til – det giver lyseffekterne et flot skær i lokalet og er ikke spor i vejen.
DJ’en spillede alt fra de gode gamle syng-med-på-numre, 90’er-musik og til de allernyeste hits idag. De unge brudepar og deres venner dansede lige til luk og vores DJ fik masser af roser.
Alt i alt en rigtig dejlig aften med dans og fest i fokus.

 

BRYLLUP – AXELHUS

Et smukt bryllup med en klassisk og dygtig DJ til bryllup i orangeriet i haven. Axelhus, mellem Nyborg og Svendborg, skabte rammerne om et superflot bryllup, hvor brudeparret havde valgt en mere anderledes musikstil end de fleste. Her spillede RUN DMC og Gransmaster Flash på højtalerne sammen med en masse groovy hits fra 60’erne til 80’erne. Det gav festen et helt andet pift og var en fed måde at skabe en god stemning på.

Vi havde 2 fullrange tophøjtalere med samt diskokugle med hvide spots. Brudeparret havde dekoreret orangeriet med lyskæder i loft og på væg, hvilket gav en magisk og fortryllende udtryk. Sikken aften!

BRYLLUP – EDELSMINDE GODS

Et af Fyns mest populære bryllupslokationer må være Edelsminde Gods tæt ved Svendborg. Fantastisk beliggenhed og med både park og stor festsal egner det sig sublimt til en bryllupsfest med mobildiskotek og dans. Edelsminde har vi besøgt de sidste par år flere gange om året – vi medbringer her altid 2 tophøjtalere, 2 subwoofere og 1-2 lysstativer med effekter på. Festsalen er højloftet og bred, hvilket stiller krav til udstyret. Det tager vi selvfølgelig selv højde for.

De tog hinanden som ægtefolk i haven, som ses på videoen. Imens satte vi og vores bryllups-DJ op i festsalen og vi spillede bogstaveligt talt til den lyse morgen.

BRYLLUP – LYKKESHOLM SLOT

Fantastiske Lykkesholm Slot er den absolut perfekte bryllupslokation. Med sin belliggenhed, slotshave, sø og lokaler med overnatningsmuligheder, er Lykkesholm perfekt til en aften med DJ til brylluppet. Vores DJ til festen spillede en masse RnB, internationalt musik og ikke mindst de allerstørste hits til en levende og danseglad aften. Gommen endte med at købe 2 timer ekstra og vores DJ gav den gas til det sidste. 

Lykkesholm Slot kræver ikke den store mængde udstyr. Vi medbragte 2 fullrange højtalere, der leverer en god lyd samt lidt LED-lys. Lysene var placeret langs gulvet, således de lyste op ad væggene. Meget flot. 

BRYLLUP – FJELSTED SKOV KRO

DJ Rasmus spillede som DJ til et internationalt bryllup på den ofte besøgte kro. Vi medbragte 2 tophøjtalere, 1 subwoofer og en del forskelligt lys på stativ. Med en DJ til brylluppet er det en god idé med noget festlys til at definere dansegulvet. Hertil var også røgmaskine og faktisk en sæbebobbel-maskine, som børnene syntes var morsom.

Med en masse udenlandske hits og ikke mindste lokal musik fra Polen blev dette bryllup lige nøjagtigt, hvad brudeparret drømte om. Vi spillede i rigtig mange timer men gæsterne var heldigvis klar på at holde fest fra start til slut.