Ring nu: 71 990 977 info@lejfesten.dk

MOBILDISKOTEK PÅ FYN TIL FØDSELSDAG

Den fede fødselsdagsfest kræver også et fedt mobildiskotek på Fyn! Lej en DJ til fødselsdag hos os.

Leder du efter et mobildiskotek på Fyn? Du er kommet til det rette sted! Vi er eksperter i al den gode musik til fødselsdagsfesten, hvadend det er 20års, 30års eller måske endda en 60års fødselsdag. Vi har folkene er det gode mobildiskotek her på Fyn. 

Vi har mere end 15 års erfaring i at levere mobildiskotek til fester på Fyn og vores folk er voksne og erfarne. Vi spiller den allerbedste musik fra 60’erne og frem til i dag og kan sammensætte aftenen, så den passer lige ind i jeres ønsker om både musik og opsætning. Modtag et uforpligtende tilbud på festen med det samme. Du modtager tilbuddet på din mail og kan nemt gennemskue, hvad det koster at leje et mobildiskotek til fødselsdag på Fyn.  

FÅ TILBUD PÅ 1 TIME!

Vores DJ’s til fødselsdagsfester er rutinerede og erfarne – Vi bruger udelukkende voksne folk og leverer et professionelt produkt. Se vores mange anmeldelser på Trustpilot fra andre glade kunder, der har booket os som mobildiskotek på Fyn. Lej DJ til fødselsdagsfest – læs mere her. 

Du har garanteret en forestilling om, hvordan musikken skal være til din fest! Og det er bare helt i orden! 
Vi vil allerhelst spille de numre, som du gerne vil høre og dine gæster danse til. Typisk, til en fødselsdagsfest med mobildiskotek på Fyn, er det de allerbedste hits fra 60’erne og 70’erne, en del fra 80’erne og 90’erne blandet med masser af hits frem til idag. Der skal være plads til rock og pop, nyt og gammelt og ikke mindst alle dem, som vi kan synge med på. 

At finde det rigtige mobildiskotek på Fyn kan være svært! Der er masser om buddet og hvem skal man vælge? Mere end 700 fester er det blevet til med mobildiskotek på Fyn til fødselsdage for vores vedkommende. Det siger ikke så lidt. Vores glade kunder skyldes vores dygtige og jordnære DJ’s, der leverer et godt produkt og altid som aftalt. 

Typisk forløber en fødselsdagsfest med mobildiskotek på Fyn således:

16.00 – DJ’en kommer og sætter mobildiskoteket op
18.00 – Gæsterne går til bords
19.00 – Der er indslag og middag på programmet
22.00 – DJ’en spiller op til dans
02.00 – Vi takker af for en vellykket aften!

Sæt gang i festen på Fyn med et mobildiskotek!

 

FÅ TILBUD PÅ MOBILDISKOTEK PÅ FYN!

Hvis du er interesseret i at leje et mobildiskotek på Fyn, sender vi dig et tilbud i løbet af kun 1 time. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 71 990 977. Læs mere og lej en dj her.