Ring nu: 71 990 977 info@lejfesten.dk

Lej EN DJ TIL FIRMAFEST OG JULEFROKOST

Lej en DJ til Firmafest og dans hele natten med dine kolleger!

Leder du efter et mobildiskotek på Fyn? Du er kommet til det rette sted! Vi er eksperter i al den gode musik til firmafesten, Vi har erfaringen, folkene og det gode mobildiskotek her på Fyn. 

Med mere end 15 års erfaring i at levere mobildiskotek på Fyn, er vi din sikre samarbejdspartner inden for faget. Vores folk er voksne og erfarne, hvilket giver jer dansegaranti hele natten. Vi spiller den allerbedste musik fra 60’erne og frem til i dag og kan sammensætte aftenen, så den passer lige ind i jeres ønsker om både musik og opsætning. Modtag et uforpligtende tilbud på festen med det samme. Du modtager tilbuddet på din mail og kan nemt gennemskue, hvad det koster at leje et mobildiskotek til firmafest på Fyn.

VI HAR SELVFØLGELIG BÅDE CVR-NR OG FORSIKRINGERNE I ORDEN 

FÅ TILBUD PÅ 1 TIME!

Erfaren DJ til Firmafest – vi bruger udelukkende voksne folk og leverer et professionelt produkt. Se vores mange anmeldelser på Trustpilot fra andre glade kunder, der har booket os som mobildiskotek på Fyn. 

Lej en DJ til Julefrokost – vi spiller al den fede musikOg det er bare helt okay! 
Vi vil nemlig helst spille den musik, som I gerne vil høre og danse til. Typisk, til en firmafest med mobildiskotek på Fyn, er det de allerbedste hits fra 60’erne og 70’erne, en del fra 80’erne og 90’erne blandet med masser af hits frem til idag, der hitter bedst på gulvet. Der skal være plads til rock og pop, nyt og gammelt og ikke mindst alle dem, som vi kan synge med på. 

Leje af DJ til firmafest – vælg en professionel! Der er masser om buddet og hvem skal man vælge? Hvem er professionelle og hvem er amatører? Mere end 500 fester er det blevet til med mobildiskotek på Fyn til firmaarrangementer for vores vedkommende. Det siger ikke så lidt. Vores glade kunder skyldes vores dygtige og jordnære DJ’s, der leverer et godt produkt og altid som aftalt. Lej en DJ hos os – læs mere her. 

Typisk forløber en firmafest med mobildiskotek på Fyn således:

16.00 – DJ’en kommer og sætter mobildiskoteket op
18.00 – Gæsterne går til bords
19.00 – Der er indslag og middag på programmet
21.00 – DJ’en spiller op til dans
01.00 – Vi takker af for en vellykket aften!

Læs mere om at leje en DJ til Julefrokost og firmafest her…

 

FÅ TILBUD PÅ MOBILDISKOTEK PÅ FYN!

Hvis du er interesseret i at leje et mobildiskotek på Fyn, sender vi dig et tilbud i løbet af kun 1 time. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 71 990 977.