Ring nu: 71 990 977 info@lejfesten.dk

MOBILDISKOTEK PÅ FYN TIL FIRMAFEST OG JULEFROKOST

Få firmafesten til at koge over og dans hele natten med dine kolleger!

Leder du efter et mobildiskotek på Fyn? Du er kommet til det rette sted! Vi er eksperter i al den gode musik til firmafesten, Vi har erfaringen, folkene og det gode mobildiskotek her på Fyn. 

Med mere end 15 års erfaring i at levere mobildiskotek på Fyn, er vi din sikre samarbejdspartner inden for faget. Vores folk er voksne og erfarne, hvilket giver jer dansegaranti hele natten. Vi spiller den allerbedste musik fra 60’erne og frem til i dag og kan sammensætte aftenen, så den passer lige ind i jeres ønsker om både musik og opsætning. Modtag et uforpligtende tilbud på festen med det samme. Du modtager tilbuddet på din mail og kan nemt gennemskue, hvad det koster at leje et mobildiskotek til firmafest på Fyn.

VI HAR SELVFØLGELIG BÅDE CVR-NR OG FORSIKRINGERNE I ORDEN 

FÅ TILBUD PÅ 1 TIME!

Vores DJ’s til firmafester er rutinerede og erfarne – Vi bruger udelukkende voksne folk og leverer et professionelt produkt. Se vores mange anmeldelser på Trustpilot fra andre glade kunder, der har booket os som mobildiskotek på Fyn. 

I har med sikkerhed en forestilling om, hvordan musikken skal være til jeres firmafest! Og det er bare helt okay! 
Vi vil nemlig helst spille dn musik, som I gerne vil høre og danse til. Typisk, til en firmafest med mobildiskotek på Fyn, er det de allerbedste hits fra 60’erne og 70’erne, en del fra 80’erne og 90’erne blandet med masser af hits frem til idag, der hitter bedst på gulvet. Der skal være plads til rock og pop, nyt og gammelt og ikke mindst alle dem, som vi kan synge med på. 

At finde det rigtige mobildiskotek på Fyn kan være svært! Der er masser om buddet og hvem skal man vælge? Hvem er professionelle og hvem er amatører? Mere end 500 fester er det blevet til med mobildiskotek på Fyn til firmaarrangementer for vores vedkommende. Det siger ikke så lidt. Vores glade kunder skyldes vores dygtige og jordnære DJ’s, der leverer et godt produkt og altid som aftalt. 

Typisk forløber en firmafest med mobildiskotek på Fyn således:

16.00 – DJ’en kommer og sætter mobildiskoteket op
18.00 – Gæsterne går til bords
19.00 – Der er indslag og middag på programmet
21.00 – DJ’en spiller op til dans
01.00 – Vi takker af for en vellykket aften!

Sæt gang i festen på Fyn med et mobildiskotek!

 

FÅ TILBUD PÅ MOBILDISKOTEK PÅ FYN!

Hvis du er interesseret i at leje et mobildiskotek på Fyn, sender vi dig et tilbud i løbet af kun 1 time. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 71 990 977.