Ring nu: 71 990 977 info@lejfesten.dk

MOBILDISKOTEK PÅ FYN TIL BRYLLUP

DJ til Bryllup? Lej mobildiskotek på Fyn og få dine gæster på dansegulvet!

Det er svært at finde den helt rigtige DJ til bryllupsfesten… Alting skal gå rigtigt til og man ønsker kun at vælge det helt rigtige, når man skal leje mobildiskotek.

Vi har leveret mobildiskotek på Fyn til bryllupper mere end 250 gange ved derfor, hvordan jeres livs vigtigste aften skal formes musikalsk. Vi elsker det, vi laver, og vores kunder elsker os! Se mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med et mobildiskotek på Fyn. Lej en DJ til festen lige her. 

FÅ TILBUD PÅ 1 TIME!

Vores DJ’s til bryllupsfester er rutinerede og erfarne – Vi bruger udelukkende voksne folk og leverer et professionelt produkt. Se vores mange anmeldelser på Trustpilot fra andre glade kunder, der har booket os som mobildiskotek på Fyn. 

Musikken til bryllupsfesten skal være den helt rette – og man vil som brudepar gerne være sikker på, at man også vælger rigtigt. Vælg en professionel DJ med sans og passions for netop bryllupsfesten, således jeres gæster kommer på dansegulvet.

Brylluppet er en stor begivenhed og musikken er derfor vigtig. Alle ønsker sig det netop helt rigtige DJ til bryllupsfesten og det er svært at vælge iblandt de mange danske DJ’s.
Vi står klar med en festlig DJ med mobildiskotek på Fyn, der kan løfte festen og fylde dansegulvet hele natten. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for bryllupsfesten og leverer en professionelt produkt.
Som regel forløber aftenen således, at bryllupsvalsen spilles mellem kl. 23-24. Det er oplagt herefter at lade DJ’en spille op til dans, når nu jeres festklædte gæster allerede står klar på gulvet og klipper brudgommens sokker. Lej en DJ til Bryllup hos os – vi spiller op til jer. 

 

Typisk forløber en bryllupsaften med mobildiskotek på Fyn således:

16.00 – DJ’en kommer og sætter mobildiskoteket op
18.00 – Gæsterne går til bords
19.00 – De første indslag begynder
23.00 – De sidste talere og indslag færdiggøres og der er kaffe og dessert
23.30 – Mobildiskoteket spiller op til brudevals og gommens sokker klippes
23.40 – DJ’en spiller op til dans
03.00 – Vi takker af for et vellykket aften

Sæt gang i festen på Fyn med et mobildiskotek!

 

FÅ TILBUD PÅ MOBILDISKOTEK PÅ FYN!

Hvis du er interesseret i at leje et mobildiskotek på Fyn, sender vi dig et tilbud i løbet af kun 1 time. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 71 990 977.